Staňte se našimi fanoušky na:

Drůbeží majonéza

Autor receptu: Lucie Dubská (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • ingredience v postupu

Pracovní postup:

Z masa sloupeme kůži, nakrájime je na jemné nudličky a smícháme s obyčejnou nebo francouzskou majonezou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

oliv |18. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
H-D |17. srpna 2013
jůů Odpovědět
Vlastik |15. srpna 2013
vyzkousim Odpovědět
Vlastik |15. srpna 2013
super Odpovědět
Vlastik |15. srpna 2013
mnamka Odpovědět
michaela dubská 111|15. srpna 2013
1********** Odpovědět
michaela dubská 111|15. srpna 2013
fajn Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!