Staňte se našimi fanoušky na:

Drůbeží játra zapečená s vejci

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • pepř a sůl
  • 40 g tenkých plátků anglické slaniny
  • 40 g másla
  • 4 vejce
  • 125 ml smetany
  • 1/4 kg drůbežích jater

Pracovní postup:

Slaninu nakrájenou na tenké plátky opečeme a rozložíme na dno ohnivzdorné mísy, kterou vymažeme máslem. Na másle opečeme po obou stranách drůbeží játra a položíme je na slaninu. Vejce rozkloktáme se smetanou, osolíme a opepříme, pak zalijeme játra. V troubě s vrchním ohřevem zapečeme. K játrům můžeme dát jako přílohu brambory na jakýkoliv způsob nebo pečivo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!