Staňte se našimi fanoušky na:

Dřevorubecký segedín

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, mírně opepříme a promícháme. V tlakovém hrnci rozehřejeme sádlo, vhodíme nadrobno nakrájenou slaninu,rozškvaříme ji,přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a lehce osmahneme. Pak vhodíme maso,za stálého míchání osmahneme,přidáme papriku,opět promícháme a hned zalijeme horkým vývarem z masoxu.Přivedeme k varu,přidáme plátky česneku, kmín, překrájené propláchnuté zelí.Uzavřeme poklicí a dusíme půl hodiny.Pak necháme dojít, sejmeme poklici,zahustíme smetanou,v níž jsme rozmíchali mouku, a za stálého míchání povaříme.Dosolíme. Podáváme s knedlíky nebo s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!