Staňte se našimi fanoušky na:

Dosha z rýže a urad dalu (bezlepkové palačinky)

Autor receptu: kyschu (69 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Dětská strava
Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Urad dal (druh hrachu) umeleme buď ve mlýnku na koření nebo ve mlýnku na kafe. Smícháme ho s rýžovou moukou, 2g droždí a vodou do konzistence těsta na palačinky. Mísu přikryjeme utěrkou a necháme do druhého dne v pokojové teplotě. Druhý den těsto osolíme a případně přidáme vodu aby těsto bylo konzistencí tekutého medu. Pánev s teflonovým povrchem rozehřejeme skoro na maximum a na sucho z obou stran opékáme. Podáváme teplé, například s kokosovým čatný.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!