Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí vaječňák

Autor receptu: +Bábrle+ (1284 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvedené ingredience jsou na 1 l vaječňáku. Žloutky s cukrem třeme tak dlouho, až vznikne hladká vaječná pěna. Svaříme mléko a necháme ho dobře vychladit. Pak je pomalu vmícháme do vaječné pěny spolu s rumem a mixujeme asi 3 minuty. Koňak nalijeme do lahve, uzavřeme a necháme do druhého dne v chladničce. Podáváme vychlazený a můžeme ozdobit kandovaným ovocem nebo kousky čokolády.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

evahu |5. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!