Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí tavený sýr

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Pokud milujete tavený sýr, je to relativně nezávadná varianta-pozor na množství sody, prý stačí i třetinové a nechat den odležet!

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
104× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Podle chuti přidáme bylinky, česnek, kmín, zelenina, salám. Tvaroh dobře rozmícháme se sodou, případně dalšími přísadami,a necháme 10 minut uležet. V kastrolku rozpustíme lžičku másla, přidáme tvaroh a zamícháme. Necháme vychladit v misce. Tvaroh se během těch 10 minut úplně změní a přestane mít tvarohovou chuť. Je to opravdu tavený sýr,který můžeme namazat na pečivo. Pokud ho nesníte hned,skladujte přikrytý nebo v alobalu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

brenda |17. ledna 2013
tak to i já Odpovědět
david.kruml.1 |13. ledna 2013
tak na to jsem opravdu zvědavý Odpovědět
Yvajs |13. ledna 2013
skusím určitě Odpovědět
kyschu |12. ledna 2013
tohle bude moje nová výzva... Odpovědět
Georgina |12. ledna 2013
bezva inspirace Odpovědět
můra|3. února 2015
ukládám 1+ Odpovědět
šmoulinka|4. července 2014
ukládám Odpovědět
Lenka 17|16. května 2014
vyzkouším Odpovědět
Beátka|31. prosince 2013
vyzerá super. Mám čerstvý tvaroh, tak šup sa do toho Odpovědět
letovice26|20. listopadu 2013
syr je vynikajici ,ale je treba presne dodrzovat recept ,hlavne dat pesne sodu a s bylinkami mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!