Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí rajčatový protlak podle naší babičky

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

  • mletý bílý, 1 lžíce pepř
  • 1 lžíce sůl
  • 1,5 kg rajče

Pracovní postup:

Nakrájená rajčátka si asi 10minut povaříme a pak je propasírujeme a jěště chvilku vaříme. Protlak si osolíme, okořeníme a dáme do trouby při těplotě 150st odpařovat, dokud nezhoustne. Horký protlak nalijeme do sklenic a sterilujeme asi 15minut při 80st. (výborné když máme hodně uzrálá rajčata)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!