Staňte se našimi fanoušky na:

Domáci mliečny marcipán na modelovanie

Autor receptu: Janka D. (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
101× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Cukor so sušeným mliekom zmiešame a po kvapkách pridávame vodu,pokiaľ sa celá zmes nespojí a je tvarovateľná. Po zmiesení pridávam ešte za lyžičku CERY,marcipán ostane krásne lesklý a nelepí sa. Túto hmotu používam aj na poťahovanie celej torty. Pripadá mi ako K2 konzistenciou,ale lepšie schne a je vhodná aj na ružičky,lebo krásne drží. Keď ju vyberiem z chladničky,nemusím ju dávať do mikrovlnky,dá sa krásne rukami rozpracovať.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mm6471|10. května 2013
Je to pěkné, ale asi bych to nezvládla :-( Odpovědět
svetbel|8. května 2013
Taky se mi občas něco podaří, ale tohle opravdu neumím. Obdivuji a jen tiše závidím. Odpovědět
vivianr|4. května 2013
vypadá hezky, ale dělám ze salka a také dobrý Odpovědět
jebik|19. dubna 2013
ukládám Odpovědět
Etniska|2. dubna 2013
Vyzkouším,ted se my to hodí na dortu :-) Odpovědět
Šošonek90|31. března 2013
Určitě vyzkouším:-) Odpovědět
dellyK|30. března 2013
Nádhera :-) Odpovědět
MARČE|30. března 2013
Děkuji za recept,jenom bych prosila,co je to Cera, nějaký stoprocentní tuk? Odpovědět
lucie.d.adamkova|23. března 2013
v kazde zdrave vyzive.. Odpovědět
Jozef|22. března 2013
da sa kupit v bio potravinach Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!