Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí medový perník

Autor receptu: tynkachz (14 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce vymícháme do pěny s moučkovým cukrem a kakaem. Přidáme olej, mléko a marmeládu. Prášek do perníku smícháme s hladkou moukou (prosátou) a sodou. Tekutou směs postupně naléváme do mouky a důkladně smícháme. Hotov těsto nalijeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut při 160 stupních Celsia. Po upečení necháme perník vychladnout a podle chuti můžeme potřít marmeládou (rybízová, meruňková a pod.)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |29. řijna 2013
moc dobrý perník Odpovědět
Teris19 |25. řijna 2013
krásné Odpovědět
pecenicko |1. řijna 2013
výborný, 1+ Odpovědět
planeta |28. září 2013
dělávám skoro stejně, jen nepřidávám sodu, doporučuiji všem, super,1+ Odpovědět
E- |18. září 2013
mnam Odpovědět
Lenny |21. srpna 2013
suprovní Odpovědět
eliska.staubertova |17. srpna 2013
ukladam vypada dobře Odpovědět
Fazolka007|23. řijna 2013
mňamka Odpovědět
Ovečka|22. září 2013
mňam Odpovědět
Teniska|19. září 2013
musím vyzkoušet Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!