Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí mandlová hmota

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oba druhy cukru promícháme s mandlemi, přidáme citrónovou šťávu, tresť a tolik bílku, abychom uhnětli měkké těsto. Na vále poprášeném moučkovým cukrem rychle zpracujeme těsto, dokud není hladké. Zabalíme do fólie a uložíme do chladu. Tvoříme z něj ozdoby, samostatné cukroví nebo i k dalšímu pečení do těst.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jitka 5|10. prosince 2013
také zkusím Odpovědět
Nicky|10. prosince 2013
vyskouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!