Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí Lučina

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Dětská strava
Pro kojence
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
181× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vezmeme kastrol, do kastrolu pověsíme cedník, který vysteleme utěrkou. do utěrky vyklopíme jednu velkou Hollandii, přikryjeme pokličkou, a dáme na 24h do lednice. Po 24h máme v utěrce cca 250g pomazánky, a dole v kastrolu je zdravá syrovátka. Někdo míchá Jogurt s cca 100ml smetany ke šlehání, ale nám chutná i takto

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

AdyDari |20. května 2013
jéé děkuji za recept! lučinu miluju, takže moooc ráda vyzkouším!!!! :) Odpovědět
Anna1960 |14. května 2013
znám je dobrá Odpovědět
Daninka |14. května 2013
zajímavé Odpovědět
monika81v |13. května 2013
zajímavé Odpovědět
lucikpucik |11. května 2013
zkusím Odpovědět
barhonovi |10. května 2013
Tohle jsme zkoušeli. Když byla hotová, vmíchali jsme domácí pažitku. Je to výborné. Odpovědět
Juana |10. května 2013
zkusim Odpovědět
Barakuda |8. května 2013
Já to míchám se zakysanou smetanou, právě mi to "kape" a zítra bude bašta Odpovědět
J |5. května 2013
vyzkousim Odpovědět
zajdixs |5. května 2013
super :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!