Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí lahodný čokoládovo-skořicový tvaroh

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
76× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve vodní lázni rozpustíme 50 g hořké čokolády a necháme ji zchladnout. Dotuha vyšleháme smetanu ke šlehání s 1 vanilkovým cukrem. V míse si ušleháme tvaroh s moučkovým cukrem a skořicí, přilijeme zchladlou čokoládu, spojíme a vmícháme šlehačku. Hmotu rozdělíme do misek /skleniček / a necháme alespoň 4 hodiny nebo přes noc vychladnout. Podáváme jako dezert, můžeme zdobit šlehačkou. P.S. Domácí tvaroh mi připomína něčím můj milovaný termix, ale tento je přece jen mnohem chutnější, no zkrátka nemá konkurenci.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetaDomca |6. května 2013
mnam Odpovědět
gwendy |3. května 2013
mňam Odpovědět
Klaruska89 |7. dubna 2013
hezké Odpovědět
Lucie10 |20. března 2013
Ukládám na vyzkoušení Odpovědět
slava |17. března 2013
dobrota Odpovědět
Bobina |13. března 2013
super receptík Odpovědět
miri3 |10. března 2013
dal bych si Odpovědět
Šuldeska |21. února 2013
Dobrota. Odpovědět
Ivulinda(Ivka) |21. února 2013
je moc dobrý Odpovědět
pavlinf |19. února 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!