Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí lahodný čokoládovo-skořicový tvaroh

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
76× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve vodní lázni rozpustíme 50 g hořké čokolády a necháme ji zchladnout. Dotuha vyšleháme smetanu ke šlehání s 1 vanilkovým cukrem. V míse si ušleháme tvaroh s moučkovým cukrem a skořicí, přilijeme zchladlou čokoládu, spojíme a vmícháme šlehačku. Hmotu rozdělíme do misek /skleniček / a necháme alespoň 4 hodiny nebo přes noc vychladnout. Podáváme jako dezert, můžeme zdobit šlehačkou. P.S. Domácí tvaroh mi připomína něčím můj milovaný termix, ale tento je přece jen mnohem chutnější, no zkrátka nemá konkurenci.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Konato |19. května 2013
To já moc rád - mňam. Udělám si to, Odpovědět
Bobina |18. května 2013
dík za skvělý recept Odpovědět
Šuldeska |18. května 2013
To mám moc ráda. Odpovědět
beaa |16. května 2013
mnam Odpovědět
FOTOrecepty |15. května 2013
Tak tohle bych rád ochutnal ;-) Odpovědět
junkie09 |13. května 2013
vypadá to výborně Odpovědět
Semyaza |12. května 2013
vypadá to suprově Odpovědět
luciedostal |10. května 2013
Na léto pro děti bude super :) Odpovědět
najkuchtickalenka |6. května 2013
ukladam Odpovědět
najkuchtickalenka |6. května 2013
ukladam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!