Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí kulajda

Autor receptu: chanahd (14 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hrst čerstvých hub či sušených povaříme v osolené vodě. Pak přidáme oloupané a na kostičky nakrájené brambory, nové koření a bobkový list. Když máme měkké houby i brambory, přidáme smetanu, do které jsme předem rozkvedlali trochu mouky. Povaříme. Pak přidáme nasekaný kopr a podle své chuti dochutíme octem. Ocet ale přidáváme po malých dávkách, abychom to nepřehnali. Pak do polévky dáme rozklepnutá a rozkvedlaná vejce a ještě krátce povaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |28. srpna 2015
fantastická klasika!!!!! Odpovědět
pecenicko |19. srpna 2013
dobrota Odpovědět
slu |17. července 2013
znám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!