Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí kmínový chléb do pekárny

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do pekárny vlijeme podmáslí, přidáme postupně všechny ostatní přísady. Je dobré, pokud dáváme čerstvé droždí, přidat trochu cukru, pokud dáváme sušené droždí, dáme jeden sáček a cukr není potřeba přidávat. Zapneme na program dle typu pekárny, jak jsme zvyklé. Když se strefím ve správný čas, mokrou rukou povrch uhladím a posypu kmínem či sezamem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

renda9 |31. března 2013
vyzkouším Odpovědět
jana.h |26. března 2013
dělávám taky Odpovědět
Dessyna |23. března 2013
Mňam.... Odpovědět
Jana 9|20. března 2014
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!