Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí kečup z rajčátek

Autor receptu: Martinka42 (66 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Papriky a cibuli pomeleme, rajčata nakrájíme na malé kousky, přidáme všechny suroviny kromě škrobu a rozvaříme na kaši. Tu pak rozmixujeme propasírujeme a dáme znovu vařit, poté zahustíme škrobem. Ještě teplé nalijeme do sklenic a sterilujeme na 90C po dobu 30 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |18. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
allys89 |11. září 2013
super ;) Odpovědět
tepito |1. srpna 2013
zkusím Odpovědět
Arabela |19. července 2013
dobrý recept, ukládám, díky. Odpovědět
cvrcek |14. července 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
aB |14. července 2013
dobrý tip Odpovědět
pajunc |11. července 2013
super, díky za recept :-) Odpovědět
Teris19 |11. července 2013
zkusím :) Odpovědět
Jana.Pulcerová1 |10. července 2013
Je to opravdu nádherný zajímavý recept, kečup dělám jinak, právě proto jej uložím a vyzkouším. Díky. :-))) Odpovědět
jobovab |10. července 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!