Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí jitrnice

Autor receptu: orlíček (133 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce vložte vepřovou hlavu, koleno, jazyk, zalijte studenou vodou a uvařte doměkka. Vychladlé maso oberte z kostí a nakrájejte, přidejte oloupaný nakrájený jazyk. Na kostičky nakrájejte žemle a zvlhčete je masovým vývarem. Maso, játra, vymačkané žemle umelte v mlýnku na maso, promíchejte, osolte, opepřete a ochuťte utřeným česnekem a majoránkou. Prejtem naplňte střívka, zašpejlujte je a krátce povařte ve vývaru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |22. července 2014
mnam mnam Odpovědět
eliska.staubertova |24. července 2013
taky delam tlacenku bez rohliku Odpovědět
martinnatr |26. června 2013
uložím Odpovědět
cesalky |6. května 2013
zajímavé Odpovědět
tepito |1. května 2013
už aby dorostl pašík Odpovědět
planeta |30. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
Zorushka |28. dubna 2013
dobrota :-) Odpovědět
any20 |28. dubna 2013
jé to je dobrota Odpovědět
Uzzi1 |27. dubna 2013
krásné jitrničky, ňamka Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
já je nemusím, zato manžel....! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!