Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí jahodový nanuk

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vodu svaříme s cukrem a necháme vychladit. Hodně zralé jahody vidličkou dobře rozmačkáme a vmícháme společně se špetkou kyseliny citrónové do vody s cukrem - já vždy celé chvíli mixuji. Nalijeme do tvořítek na nanuky a v mražáku necháme zmrazit. Místo jahod lze použít i jiné letní ovoce, případně jej smíchat více druhů dohromady.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!