Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí hořčice čerstvá

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Ocet necháme projít varem, a necháme vychladnout. hořčičné semi´ínko si umeleme v mlýnku na mák(nebo rozmixujeme v mixéru). umletá semínka smícháme s cukrem, a přidáme trochu octa. Dáme na hodinku vychladit, a poté dolijeme octem do požadované hustoty.(potřebujeme cca 3-4 deci octa, jak kdo má rád husté. Zamícháme

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

li33 |6. dubna 2013
zajímavé vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!