Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí Cinzano.

Autor receptu: jaroslav.hulka (85 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cukr rozpustíme ve vodě , ale nevařit , jenom zahřát asi na 80°C. Pak vlažný roztok nalejeme do 5 litrového demižonu kam přidáme propláchlou a okapanou rýži , vanilkový cukr , nakrájený citron , nastrouhaný oříšek , skořici , hřebíček , nové koření , zázvor a rozmnožené kvasinky. Necháme kvasit až 6 týdnů. Po té stočíme a necháme další 3 týdny uležet. Stočíme do lahví a dáme do chladna. Možno konzumovat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jaroslav.hulka |8. února 2014
stačí i půlka Odpovědět
yuzum |24. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
jaroslav.hulka |24. ledna 2014
Dnes 24.1.2014 právě naložené a bude kvasiti. Odpovědět
Kysaso|8. února 2014
To se tam nastrouhá 1 celý muškátový oříšek? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!