Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí chlebík podle Hrušky

Autor receptu: Lucie 9 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny sypké suroviny dáme do mísy(sůl,mouku a droždí.Poté přidáme vodu a promícháme,mísu s těstem přikryjeme fólií a necháme 12 hodin odpočívat(já většinou zadělám večer,ať můžu ráno upéct).Těsto vyndáme z mísy na pomoučený vál a několikrát přeložíme ze strany na stranu..,a necháme ještě hodinku odpočívat.Poté těsto vytvarujeme do bochníku,mezitím si rozehřejeme troubu na 200 stupňů a díme do ní rozpálit i mísu(já používám skleněnou).Bochník dáme do mísy a přikryjeme poklicí.Pečeme přikrytý 30 minut,poté poklici sundáme a pečeme dalších 20 minut. Dobrou chuť :o)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

HankaHK |7. března 2014
vypadá dobře, já už se dopracovala až ke kváskovému :-P když mi sestřenka darovala kvásek Odpovědět
Polda |16. února 2014
vyzkouším Odpovědět
brenda |6. února 2014
zkusím Odpovědět
sari |6. února 2014
:-) Odpovědět
Peťa:-) |5. února 2014
stojí za vyzkoušení! Odpovědět
MsGracia |3. února 2014
Vypadá dobře. Už se těším až ho vyzkouším Odpovědět
kymlal |3. února 2014
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!