Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí bůčková paštika po našem

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček osolíme, přidáme 1 vrchovatou lžičku paštikového koření, nakrájíme 3 - 4 větší cibule a vše dáme péct na 1 - 1,5 hodiny. Když je maso měkké, tak ho i s cibulí pomeleme. Přidáme játra, vše zamícháme a ještě vlažné rozmixujeme. Po umixování opět všechno za stálého míchání povaříme asi 15 minut. Dáme do skleniček a 30 minut sterilujeme při 100 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

joko |9. ledna 2014
ukladam Odpovědět
kymlal |6. ledna 2014
dobrý Odpovědět
lilina5|13. ledna 2019
Dělám to taky tak, krom toho vaření po rozmixování neumím si představit jak bych tu hmotu (masu rozmixovanou) asi vařila? můžete to trošku popsat blíže? Já steriluji 1 hod při 100 st. tohle mi přijde lepší. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!