Staňte se našimi fanoušky na:

Dietní mandlový pstruh

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Pstruhy pořádně očistíme, hlavičky jim ponecháme. Vložíme na pekáč, polijeme sojovou omáčkou - nesolíme! Česnek oloupeme, nakrájíme podélně na tenké plátky (to proto, aby na něm nezůstal vzorek průřezu) a posypeme jím pstruhy, vše ještě nepatrně zalijeme vodou, aby se ryba nepřipekla. Vodu lze rovněž nahradit suchým bílým vínem. Nepřidáváme žádný tuk! Pečeme v troubě asi 15 - 20 minut. ke konci pečení posypeme ryby mandlovými lupínky. Podáváme ozdobené proužky barevné papriky, labužníci pak ozdobí plátky limetky - s vařeným bramborem posypaným čerstvou petrželkou nebo pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!