Staňte se našimi fanoušky na:

Dědovy smetanové klobásky

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

K přípravě klobásek budeme potřebovat cca 3m skopových střev. Připravíme mlýnek na maso, a velkou mísu. Maso semeleme společně s rohlíky smočenými v mléce, směs dle chuti okořeníme, přidáme kůru, osolíme, přilijeme smetanu a důkladně promícháme. Hmotou naplníme střeva, která v potřebných velikostech zašpejlujeme. Opékáme na rozpáleném oleji, neboi sádle. Můžeme i grilovat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |25. dubna 2015
vyzkouším Odpovědět
Hanka007 |11. června 2013
ukládám Odpovědět
pajunc |1. dubna 2013
není nad domácí klobásky :-) Odpovědět
evahu |4. ledna 2013
krásné Odpovědět
sojka30 |29. prosince 2012
namka Odpovědět
zlatica.nemethova|13. prosince 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!