Staňte se našimi fanoušky na:

Debrecínské kotlety

Autor receptu: lucie.s.kopecka (78 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso si naklepeme a nakrájíme jako na řízky. Obalíme ho v hladké mouce a necháme ho zatáhnout na pánvičce z obou stran, pak maso vyndáme a osmahneme na výpeku cibulku + slaninu, když je cibulka se slaninou hotová vložíme maso + ingredience, zalijeme vodou a dusíme v papiňáku 15 min. Poté maso vyjmeme, zbytek rozmixujeme a maso vložíme zpět. Vchodná příloha je rýže, brambor.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |13. listopadu 2013
dobré, vyzkouším Odpovědět
Gabrielle |19. června 2013
Super recept, ráda vyzkouším :) 1* Odpovědět
JitkaS. |24. května 2013
ukládám Odpovědět
petra.konfrstova |14. května 2013
díky, vyzkouším!! Odpovědět
eviti |14. května 2013
znám - dobré Odpovědět
lucie.l.farova |14. května 2013
moc dobré Odpovědět
Vlasta78 |14. května 2013
dobrá večeře Odpovědět
luciedostal |14. května 2013
uloženo v oblíbeých Odpovědět
martina.molerova |14. května 2013
to bude bašta. Odpovědět
Semyaza |14. května 2013
mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!