Staňte se našimi fanoušky na:

Debrecínská žebírka

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Omyté a osušené kotlety naklepeme,na okrajích trochu nařízneme,osolíme a opepřímeDo pánve dáme olej a cibuli,kterou za stálého míchání usmažíme do růžova.Na tento základ dáme připravené kotlety a po obou stranách je opečeme.Kotlety posypeme sladkou mletou paprikou,podlijeme,přiklopíme poklicí a dusíme 15-20 minut.Potom poklici sundáme a na nádobu položíme drátěný rošt,na který přendáme kotlety.Do zbylého základu přidáme na malé kostičky nakrájenou slaninu,na proužky nakrájenou debrecínku,oloupané a na tenké kolečka nakrájené rajče a zelenou papriku.Na pánev s roštem dáme poklici a dusíme asi 10 minut.Podáváme tak,že dáme nejprve na talíř kotletu a na ní navršíme směs zeleniny s debrecínkou.Příloha,rýže,brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!