Staňte se našimi fanoušky na:

Cuketová boloňská omáčka

Autor receptu: Kyslíková (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • maso mix vepřové a hovězí, 500 mleté
  • dle chuti pepř
  • dle chuti sůl
  • 1 špetka bazalka
  • 1 špetka oregano
  • 2 lžíce olej
  • 1 ks cibule
  • 1 ks cuketa
  • 1 ks mrkev
  • 2 stroužky česnek
  • sekaná, 1 plechovka rajče

Pracovní postup:

Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, cuketu a společně orestujeme na hlubší pánvi. Přidáme mleté maso a také opečeme. Zalijeme sekanými rajčaty z konzervy(v sezoně jsou lepší čerstvé) a 15 min podusíme. Na závěr dochutíme drceným česnekem, solí, pepřem a dosypeme sušenou bazalku a oregano. Podáváme s těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!