Staňte se našimi fanoušky na:

Čočka po znojemsku

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čočku namočíme na 2 hodiny, scedíme a podlijeme studenou vodou, osolíme a přidáme bobkový list. Z tuku a mouky si připravíme světlou jíšku. Okurky nakrájíme na malé kousky. Po změknutí čočku zalijeme smetanou, jíškou a vsypeme okurky. Za stálého míchání povaříme. Podáváme s vařeným uzeným masem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |25. prosince 2013
ukládám si :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!