Staňte se našimi fanoušky na:

Čínský salát z hlávkového zelí

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bílé zelí nakrájené na kostičky dáme do hrnce, za-lijeme vodou, osolíme a necháme jen chvilku projít varem (asi 2 minuty); poté slijeme. Mezitím nakrájíme nadrobno cibuli, dáme orestovat na pánev a když trochu zhnědne, přidáme pokrájenou kapii, kmín, najemno rozsekané houby (už předtím zalité vařící vodou a ponechané do změknutí) a čínské koření – vše chviličku prohřejeme. Nakonec přidáme trošku citrónové šťávy a směs smícháme se slitým zelím. Podle potřeby dosolíme a necháme v chladu uležet.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

meinita |11. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!