Staňte se našimi fanoušky na:

Cikánské řízečky

Autor receptu: Cullenova (34 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
322× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí maso omyjeme nakrájíme na proužky a pokapeme worcestrovou a sojovou omáčkou,osolíme ,opepříme,okořeníme zbylým kořením, zamícháme a necháme 30min odstát v lednici. Na půl kolečka nakrájíme cibuli a ve skleničce rozšleháme vejce. Po 30min vyndáme maso z lednice přidáme cibuli,vejce a po lžících přisypáváme solamyl až vidíme ,že se dá z masa tvarovat placičky. Rozpálíme si pánev na placky nebo i klasickou pánev s olejem a tvoříme středně hrubé placičky ,které pečeme dozlatova. Důležité je otáčet placičky až je jedna strana propečená aby se nerozpadly. Klasickým způsobem si uvaříme brambory,můžeme podávat i jako kaši. V tom případě uvařené brambory zcedíme a rozmačkáme,přidáme 1/3 másla a 1/3 hrníčku mléka a vyšleháme do pěny. Přeji dobrou chuť

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

snilek21 |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-) Odpovědět
fionka |30. dubna 2013
ukjládám Odpovědět
Maja.Zadrapova |29. dubna 2013
Super :) Odpovědět
li33 |4. dubna 2013
zajímavé Odpovědět
daja55 |25. března 2013
tohle je opravdu dobré,taky to dělám,ale z vepřového masa Odpovědět
Janka D. |21. března 2013
ukladam Odpovědět
Lucie10 |20. března 2013
Ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Márč |11. března 2013
Každá návštěva si vždy pochutnala, a když se směsi udělá víc a nespotřebuje se hned, tak může být uskladněná v uzavřené nádobě v lednici i do druhého dne, maso je pak křehčí... Odpovědět
iva.hlouskova |21. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!