Staňte se našimi fanoušky na:

Cibulový křen

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory oloupeme, uvaříme, za tepla je rozmačkáme a mícháme na hladkou kaši, kterou zalijeme marinádou připravenou z vody, octa, oleje, soli a cukru. Pak přidáme jemně posekanou cibuli a vše dáme na několik hodin do chladna. Tuto studenou kaši podáváme místo křenu k vařenému uzenému masu, šunce, jazyku nebo vepřovému ovaru. Je to zejména v letním období osvěžující předkrm.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

nikita066 |4. května 2013
někdy vyzkouším :) Odpovědět
sojka30 |23. prosince 2012
to zkusím vypadá to skvěle Odpovědět
david.kruml.1 |22. prosince 2012
zajímavý nápad musím zkusit Odpovědět
slavu|21. listopadu 2012
vyzkoušíme Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!