Staňte se našimi fanoušky na:

Cibulová polévka výběrová

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do vývaru dáme zvolna vařit očištěné, na čtvrtky nakrájené cibule. Dlouhým vařením cibule změkne a vývar dostane lahodnou chuť. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem, dobře rozšleháme a do polévky prolisujeme vařené cibule. Polévku dobře povaříme a nakonec ji osolíme, okořeníme a zjemníme žloutky, rozšlehanými v mléce. Podáváme s osmaženou žemlí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jobovab |1. července 2013
dobré Odpovědět
macik |9. června 2013
zkusim Odpovědět
david.kruml.1 |16. prosince 2012
tak tohle není to pravé ořechové Odpovědět
Aggie|9. června 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!