Staňte se našimi fanoušky na:

Cibulová omáčka

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěnou, na plátky nakrájenou cibuli osmahneme na rozpáleném sádle do růžova, přidáme mouku, a po krátkém míchání zalijeme vývarem. Přidáme kmín, pepř a sůl, rozšleháme a cca 45 min povaříme. Dochutíme a zjemníme máslem. Podáváme s hovězím, vařeným masem a houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |16. července 2013
ukládám Odpovědět
Teris19 |16. července 2013
zkusím Odpovědět
sari |14. května 2013
ukládám Odpovědět
PetaDomca |3. května 2013
ukládám, vyzkouším :) Odpovědět
šanela |26. února 2013
zajímavé, my ji vždycky dělali hodně tmavou... zkusím i tohle Odpovědět
Monina |30. ledna 2013
přesně tak ji dělávála babička Odpovědět
sojka30 |23. ledna 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Uzzi1 |5. ledna 2013
k hovězímu masu je skvělá Odpovědět
barbora 3|10. ledna 2014
jedla jsem u kamarádky a byla skvělá! Odpovědět
Aggie|3. června 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!