Staňte se našimi fanoušky na:

Cibule nadívaná

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mladé, stejně velké cibule očistíme, u kořene opatrně seřízneme, aby se nerozsypaly. Do hrnce nalijeme vodu s octem, trochu vína, přidáme koření a povaříme asi pět minut. Do vařící tekutiny vhodíme cibule a povaříme asi deset minut. Necháme je ve vývaru vychladnout. Pak je vyjmeme, necháme okapat. Vařené uzené maso a opraný hlávkový salát usekáme, přidáme hořčici, protlak z rajčat a lžíci husté majonézy. Dobře promícháme. Vnitřky vychladlých cibulí vydlabeme a cibule naplníme masovou nádivkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petr.helman.5|18. března 2015
Potřeba zkusit Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!