Staňte se našimi fanoušky na:

Chroucroute

Autor receptu: pepajzl (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na sádle osmahneme nakrájenou cibulku, přidáme nepropláchnuté kyselé zelí a podusíme asi 5 minut. Přidáme nakrájené oloupané jablko, ochutíme kuličkami jalovce, přilijeme bílé víno, hovězí vývar a dusíme asi 2 hodiny. Po první hodině přidáme maso a klobásy a přilijeme pálenku. Před podáváním osolíme a přidáme ohřáté libové párky. Doporučené přílohy : Brambory, čerstvý chléb, lahvové pivo z lednice nebo džbánek točeného z "Růžku".

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piskotka |4. července 2013
zajímavé Odpovědět
Hrabča |22. května 2013
vypadá to lákavě Odpovědět
planeta |30. dubna 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!