Staňte se našimi fanoušky na:

Chřestáček

Autor receptu: korrrinka (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Uvaříme vejce natvrdo. Uvařené vychladíme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Petrželku nasekáme. Chřest oloupeme a nakrájíme na 2 cm dlouhé kousky, svaříme 3 litry vody se 3 lžícemi soli a špetkou cukru, přidáme chřest a povaříme ho asi 3 minuty. Poté chřest opláchneme pod studenou vodou. V misce si smícháme majonézu a jogurt, smícháme s hořčicí, paprikou a petrželkou. Dochutíme solí a čerstvě vymačkanou citronovou šťávou. Chřest smícháme s plátky vajec, dáme na talíř a zalijeme omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!