Staňte se našimi fanoušky na:

Chřest v majonéze

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Svaříme vodu s cukrem, vložíme do ní očištěný chřest svázaný do svazečků, uvaříme, scedíme a necháme vychladnout.Chřest zastřihneme tak, aby zůstaly jen měkké části, které položíme na mísu a polijeme hustou majonézou.Volné ponecháme jen asi 5 cm hlavičky chřestu.Po stranách ozdobíme listy lávkového salátu.Ze zbytků chřestu můžeme upravit salát z letní zeleniny. Podáváme s bílým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!