Staňte se našimi fanoušky na:

Chilli con carne na pivě

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso nakrájíme na kostky a na oleji opečeme dozlatova. Použijeme hrnec vhodný i do trouby. K masu přidáme drcený česnek cibuli a ještě opečeme. Přidáme kmín a pečeme na 175 °C asi 30 minut. Pak přidáme protlak a pivo a pečeme dalších 30 minut. Přidáme slité fazole a kukuřici a nasekanou chilli papričku, osolíme a opepříme. Zvýšíme teplotu na 190 °C a ještě chvíli zapečeme. Podáváme posypané koriandrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |16. července 2015
zajímavé zkusím Odpovědět
asona |16. července 2015
Chilli ne z mletého masa Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!