Staňte se našimi fanoušky na:

Čevabčiči ze skopového masa

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté vykoštěné maso umeleme na masovém strojku , ochutíme solí , pepřem , mletou paprikou nebo česnekem , dobře promícháme , ze směsi děláme malé válečky , které obalíme v mouce a na sádle opékáme ze všech stran dočervena. Podáváme s cibulí , hořčicí s chlebem nebo topinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

katy9 |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
honzíček |23. května 2013
mám rád čivabčiči Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!