Staňte se našimi fanoušky na:

Česnekový bůček

Autor receptu: zuzi (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
63× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Bůček rozřežeme na co největší plát - viz. foto. Potřeme pepřem s olejem, posypeme kořením, česnekem, osolíme a opepříme podle chuti. Stočíme jako roládu a převážeme bílou nití, aby se nám při pečení neotevřel. Dáme na vymazaný pekáč sádlem a necháme 1 hodinu v chladnu odležet. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, osolíme, podlijeme vodou a přikryjeme poklicí. Dáme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme doměkka a dočervena. Během pečení podléváme vodou, maso přeléváme výpekem a obrátíme. Z upečeného masa sundáme niti a maso naporcujeme. Podáváme s bramborem a zeleninou nebo studený s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |5. ledna 2014
zkusím Odpovědět
hana.molcarova |5. ledna 2014
super 1+ Odpovědět
planeta |14. srpna 2013
díky za tip, 1++ Odpovědět
Lenny |17. června 2013
recept mě zaujal,bude se hodit Odpovědět
olma |15. června 2013
to bude dobrota Odpovědět
hana.molcarova |10. června 2013
vyzkouším už tě se mi zbíhají sliny :) Odpovědět
dagmar.vrbicka |7. června 2013
zajímavé Odpovědět
sarka.tuslova |31. května 2013
Vyzkouším :o) Odpovědět
lucka9 |24. května 2013
dobrota Odpovědět
Anna1960 |23. května 2013
mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!