Staňte se našimi fanoušky na:

Česnekovo-parmazánové bagety

Autor receptu: Márč (72 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Troubu předehřejeme na 200°C. Bagetky ostrým nožem nařízneme asi na centimetrové plátky, ale nedokrojíme do konce. Do rendlíku dáme máslo, česnek, sůl a pepř a na slabém plameni necháme pouze rozehřát. Pak sejmeme z ohně, přisypeme parmazán, bazalkové lístky a promícháme. Směs pak opatrně vtíráme mezi plátky baget. Bagety jednotlivě zabalíme do alobalu a pečeme 10 - 12 minut, až hezky zezlátnou. Můžeme je jíst jen tak nebo s jakoukoliv pomazánkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jobovab |31. července 2013
dobré Odpovědět
lucy3 |31. července 2013
super Odpovědět
Arabela |15. června 2013
Vypadá to božsky. Jistě to je mňamka. Uložím a co nejdříve vyzkouším. Marci, díky. :-) Odpovědět
Anna1960 |12. června 2013
to můžu Odpovědět
PetulkaH |11. června 2013
to mám moc ráda Odpovědět
josifek |10. června 2013
Ukladam. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!