Staňte se našimi fanoušky na:

Česnečka z pohankového mlýna

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na rozpuštěnou lžíci másla vhodíme slaninu nakrájenou na malé kostičky a opečeme. Po chvíli zasypeme lžící hladké mouky a usmažíme jíšku. Zalijeme vodou, promícháme, osolíme, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Chvilku provaříme, asi po 10 minutách přidáme majoránku, vklepneme vejce, promícháme, přisypeme pohanku a nasekanou petrželku. Polévku přiklopíme poklicí a ihned vypneme. Necháme 15 - 20 minut v klidu přiklopené, aby nám pohanka změkla. Po této době polévku promícháme, je-li třeba dochutíme a můžeme podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Yvajs |13. února 2015
vyskouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!