Staňte se našimi fanoušky na:

Červená řepa pečená v alobalu

Autor receptu: Martina (22 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na dvojitý pás alobalu dáme menší oloupanou řepu, větší překrájíme na poloviny nebo čtvrtiny, neoloupané stroužky česneku, sůl, čerstvě mletý pepř a majoránku. Začneme zabalovat a před uzavřením alobalu přidáme tekuté ingredience, olej a balsamicový ocet. Utěsníme, aby nevytekla šťáva a dáme péct do vyhřáté trouby. Pečeme 1 -1,5 hodiny na 200 stupňů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |19. července 2014
**** Odpovědět
Márč |6. července 2013
Skvělé, ukládám a vyzkouším...:-) Odpovědět
slavuska |28. února 2013
dobrý tip Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!