Staňte se našimi fanoušky na:

Čertovský bůček

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Očištěný bůček osolíme, vložíme do pekáčku, podlijeme trochou vody a v troubě pečeme doměkka. Necháme vychladnout, nakrájíme slabé plátky, potřeme marinádou a v chladu necháme proležet. Vychlazené obalíme nasucho ve strouhance a osmažíme dozlatova. Výborná pochutina na oslavy, nebo jen tak k pivu.
  2. Marináda: Do vychladlého výpeku přimícháme hořčici, smetanu nastrouhanou cibuli a česnek. Trochu osolíme, okořeníme, důkladně promícháme. Poté potřeme plátky po obou stranách.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petr.helman.5|8. února 2013
Zajímavé je třeba vyzkoušet Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!