Staňte se našimi fanoušky na:

Čerstvá masová polévka se smetanou

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso omyjeme, vložíme do hrnce se studenou vodou a přivedeme k varu. První pěnu sebereme. Poté opereme a nakrájíme zeleninu (kromě hlávkového zelí) a dáme do vařící polévky. Všechno vaříme do poloměkka. Potom nakrájíme zelí, vložíme do hrnce, a když se polévka zase začne vařit, dáme do ní ještě nakrájené brambory. Půl hodiny před dovařením polévku osolíme podle chuti a přidáme rajče povařené (krátce) v bujonu. Hotovou polévku sejmeme z plotny a přidáme do ní šťávu připravenou z 1/5 zeleniny určené k přípravě polévky. Na talíři polévku ozdobíme smetanou. Z masa uvařeného v polévce připravíme druhé jídlo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!