Staňte se našimi fanoušky na:

Celerová polévka s tymiánem

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Celer oloupeme a nakrájíme na kostičky. 2) Pár plátků slaniny opražíme nasucho v pánvi - budeme je používat na ozdobu. 3) Cibuli nakrájíme na jemno a opražíme ji spolu s tymiánem a bobkovým listem. Po 10 minutách přidáme celer a 2 minuty restujeme. 4) Zalijeme vývarem a vaříme 10 minut (celer aby byl měkký). 5) Vyndáme bobkový list a rozmixujeme. 6) Vlijeme smetanu, prohřejeme a podáváme s plátky slaniny a posypané čerstvým tymiánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |7. řijna 2014
To vypadá dobře... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!