Staňte se našimi fanoušky na:

Celer s gorgonzolou

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dobře omytý celer nakrájíme na 8 až 10 cm dlouhé kousky.Tavený sýr rozmícháme s gorgonzolou a pomazánku dáme na celer.Ozdobíme podle vlastní fantazie. Podáváme s bílým pečivem k aperitivu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Uzzi1 |2. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!