Staňte se našimi fanoušky na:

Celer dušený na houbách

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Na másle osmažíme cibuli dozlatova a přidáme mleté hovězí maso, které posolíme. Po opečení podlijeme vodou, přidáme na kostky nakrájený celer. Po 10 minutách přihodíme hříbky. Jakmile bude maso i celer měkké, přidáme na malé kostičky nakrájené vejce. Vše ještě chvíli povaříme a teplé podáváme např. s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

rockytka|25. září 2013
Nechci nějak kritizovat, ale vzhledem k tomu, že je zde mleté hovězí maso, tak nechápu, co dělá tento recept mezi vegetariánskými... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!