Staňte se našimi fanoušky na:

Čekanková pizza

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Těsto vyválejte a vyložte formu na pizzu pr. 25-28 cm, potřenou olejem. Povrch těsta posolte, pokropte 2 lžícemi oleje a posypejte rajčaty. Pak pečte 15 minut na 220-230°C. Z čekanky odstraňte tužší vnější listy, vnitřní listy nasekejte nahrubo. Pizzu vyndejte z trouby, rozložte na ní čekanku a posypte sýrem, sardelkami a kapary. Dejte pizzu zpátky do trouby a ještě 10 minut pečte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!