Staňte se našimi fanoušky na:

Burizonové hrudky

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Tuk rozpustíme s čokoládou ve vodní lázni za stálého míchání při mírné teplotě, přidáme Malcao a vmícháme potřebné množství Burizonů, podle konzistence. Necháme lehce ztuhnout, aby čokoláda příliš netekla a lžičkou tvoříme hrudky na pečicí papír či dortové oplatky. Necháme zatuhnout, odloupneme a dáme do košíčků. Čokoláda dle mé zkušenosti je nejlepší na vaření. Mléčné čokolády jsou příliš sladké, protože dnes se normální Malcao nesežene a to co je v prodeji, je již sladké dost.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Semyaza |25. června 2013
zkusím Odpovědět
honzíček |24. května 2013
ukladam zajimave Odpovědět
Dessyna |15. března 2013
S tím menším balením, kvalitou i cenou je to pravda! Odpovědět
roxana-zdena |10. března 2013
idealizuju, či se kvalita zhoršila, nehledě, že místo balení 250 g, je 200 a člověk aby vše předělával. Odpovědět
JanaB |5. března 2013
To bych mohla zkusit, určitě je to dobré. Odpovědět
holub|22. září 2013
recept z mládí = burizony se ještě dají koupit ??? Odpovědět
Martin82|7. dubna 2013
je to rychlé vánoční cukroví, podobné se dá koupit, ale tam ta čokoláda není tak dobrá jako u domácích:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!